MK Sponsormatch: voor sportmarketing in de top van de sport

MK Sponsormatch is in 2010 opgericht door sportmarketing fanaat Martijn Kabbes. Sport verbindt en dat doet MK Sponsormatch ook: zij verbindt het bedrijfsleven met topsport. Advies in sportsponsoring, de activatie in sponsorships en het management van topsporters en sportploegen behoren tot de kerntaken van MK Sponsormatch.

Martijn Kabbes, sportfanaat en specialist in sportmarketing

Specialist in sportmarketing. Zo mag Martijn Kabbes zich met zijn jarenlange ervaring in de sport zeker noemen. Zijn passie voor sport en het belang van de opdrachtgever – voor zowel topsporters en bedrijven – staan altijd centraal. Hij is altijd op zoek naar de perfecte match!

Behaalde resultaten in de sportmarketing

Martijn Kabbes heeft mooie resultaten neergezet als sportmarketeer, waaronder

  • ontwikkelen van nieuw tennisconcept voor Peugeot Nederland; NextGen Lions. En de activatie en consultancy voor de strategische uitvoering van het tennisplan.
  • het verbinden van Touroperator Corendon Vliegvakanties met schaatsploeg Team Corendon.
  • contractverlenging en activatie namens REAAL Verzekeringen voor hoofdsponsorschap KNLTB.
  • de begeleiding van tennissers in de top van Nederland en de wereld, zoals Maikel Scheffers, Igor Sijsling, Thiemo de Bakker en Richel Hogenkamp.
  • het opstellen van het activatieplan voor de promotie van het nieuwe tenniskanaal Sport1 Tennis.
  • het ontwikkelen van een nieuw strategisch sponsorbeleidsplan voor European League Baseball, eredivisie team Stichting Topvolleybal Veenendaal en de wielerklassieker Veenendaal – Veenendaal.

Wilt u als topsporter of bedrijf graag in contact komen met deze sportmarketeer? Stuur dan een e-mail naar martijn@mksponsormatch.nl of bel naar +31 (0)6 31 93 94 85.